Kód: 6650 Akronym: CZ-CPA_2015_U6 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie | 10202 | Ryby, jinak upravené nebo konzervované; kaviár a kaviárové náhražky |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041100 | Lososi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041210 | Filé ze sleďů, syrové, jen obalené těstem nebo strouhankou, též předsmažené v oleji, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041291 | Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách, v hermeticky uzavřených obalech (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041299 | Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného a těch v hermeticky uzavřených obalech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041311 | Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách, v olivovém oleji (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041319 | Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených a v olivovém oleji) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041390 | Sardinely a šproty, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041421 | Tuňák pruhovaný (bonito), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041426 | Filé známé jako "hřbety" z tuňáka pruhovaného (bonito), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji a drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041428 | Tuňák pruhovaný (bonito), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech (kromě toho v rostlinném oleji, drceného a filé známého jako "hřbety") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041431 | Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041436 | Filé známé jako "hřbety" z tuňáka žlutoploutvého (Thunnus albacares), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji a drceného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041438 | Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech (kromě toho v rostlinném oleji, drceného a filé známého jako "hřbety") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041441 | Tuňáci, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drcených, tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041446 | Filé známé jako "hřbety" z tuňáků, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji, drceného, z tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041448 | Tuňáci připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených, v rostlinném oleji, filé známého jako "hřbety", tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041490 | Pelamidy (Sarda spp.), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041511 | Filé z makrel druhu Scomber scombrus a Scomber japonicus, připravené nebo v konzervách |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041519 | Makrely druhu Scomber scombrus a Scomber japonicus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených a filé z makrel) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041590 | Makrely druhu Scomber australasicus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041600 | Sardele (ančovičky), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041700 | Úhoři, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041800 | Žraločí ploutve, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041910 | Lososovití, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených a lososů) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041931 | Filé známé jako "hřbety" z ryb rodu Euthynnus, připravené nebo v konzervách (kromě tuňáka pruhovaného (bonito) (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis)) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041939 | Ryby rodu Euthynnus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených, filé známého jako "hřbety" a tuňáka pruhovaného (bonito) (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis)) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041950 | Ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041991 | Filé, syrové, jen obalené těstem nebo strouhankou, též předsmažené v oleji, zmrazené (kromě toho z lososovitých, sleďů, sardinek, sardinel, šprotů, tuňáků, tuňáků pruhovaných a tuňáků žlutoploutvých, pelamid, makrel, sardele (ančoviček), úhořů, žraločích ploutví, ryb rodu Euthynnus a druhu Orcynopsis unicolor) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041992 | Treska (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041993 | Treska tmavá (Pollachius virens), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041994 | Štikozubci (Merluccius spp., Urophycis spp.), připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě těch najemno drcených a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041995 | Treska pestrá (Theragra chalcogramma) a treska polak (Pollachius pollachius), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16041997 | Ryby, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě těch drcených, jen uzených, lososovitých, sleďů, sardinek, sardinel a šprotů, sardele (ančoviček), tuňáků, tuňáků pruhovaných a tuňáků žlutoploutvých, pelamid, makrel, úhořů, žraločích ploutví, ryb rodu Euthynnus a druhu Orcynopsis unicolor, tresek, štikozubců a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042005 | Přípravky ze surimi |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042010 | Lososi, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042030 | Lososovití, připravení nebo v konzervách (kromě lososů a celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042040 | Ančovičky, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042050 | Sardinky, bonita, makrely druhů Scomber scombrus a Scomber japonicus a ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042070 | Tuňáci, tuňáci pruhovaní (bonito) a ostatní ryby druhu Euthynnus, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042090 | Ryby, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech, přípravků ze surim, lososovitých, ančoviček, sardinek, bonita, makrel druhu Scomber Scombrus a Scomber Japonicus, ryb druhu Orcynopsis unicolor, tuňáků, tuňáků pruhovaných (bonito) a ostatních ryb druhu Euthynnus) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020251002 | Přípravky nebo konzervy z lososů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020252002 | Přípravky nebo konzervy ze sleďů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020253002 | Přípravky nebo konzervy ze sardinek, sardinel a šprotů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020254002 | Přípravky nebo konzervy z tuňáků, tuňáků pruhovaných a pelamid, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020255002 | Přípravky nebo konzervy z makrel, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020256002 | Přípravky nebo konzervy ze sardel (ančoviček), celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020257002 | Rybí filé, obalené těstem nebo strouhankou, včetně rybích prstů (kromě hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020258002 | Ostatní přípravky nebo konzervy z ryb, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1020259002 | Přípravky nebo konzervy z ryb (kromě celých nebo v kusech a hotových pokrmů) |