DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie

Kód: 6650 Akronym: CZ-CPA_2015_U6 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 101210 - Drůbeží maso, čerstvé nebo chlazené

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10121 Drůbeží maso, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071110 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kuřata 83%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071130 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "kuřata 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071190 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, bez krku, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kuřata 65%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv."kuřat 83% a 70%")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071310 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071320 Půlky nebo čtvrtky kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071330 Celá křídla kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071340 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071350 Prsa a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071360 Stehna a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071370 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072410 Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "krůty 80%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072490 Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a krku, bez běháků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "krůty 73%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "krůt 80%")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072610 Maso z krocanů a krůt, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072620 Půlky nebo čtvrtky krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072630 Celá křídla krocanů a krůt, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072640 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072650 Prsa a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072660 Spodní stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072670 Stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená (kromě spodních stehen a jejich částí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072680 Maso z krocanů a krůt, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074120 Maso z kachen, oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kachny 85%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074130 Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané "kachny 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074180 Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kachny 63%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "kachen 85% a 70%")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074410 Maso z kachen, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074421 Půlky nebo čtvrtky kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074431 Celá křídla kachen, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074441 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074451 Prsa a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074461 Stehna a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074471 „Kachní paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074481 Maso z kachen, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "kachních palet")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075110 Maso z hus, oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "husy 82%", nedělené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075190 Maso z hus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané "husy 75%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "hus 82%)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075410 Maso z hus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075421 Půlky nebo čtvrtky hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075431 Celá křídla hus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075441 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075451 Prsa a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075461 Stehna a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075471 „Husí paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075481 Maso z hus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "husích palet")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076005 Maso z perliček, nedělené, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076010 Maso z perliček, dělené, vykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076021 Půlky nebo čtvrtky perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076031 Celá křídla perliček, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076041 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076051 Prsa a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076061 Stehna a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076081 Maso z perliček, dělené, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich části)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1012101002 Kuřata (včetně slepic) nedělená, čerstvá nebo chlazená
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1012102002 Krocani a krůty nedělené, čerstvé nebo chlazené
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1012103002 Kachny, husy nebo perličky nedělené, čerstvé nebo chlazené
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1012105002 Kuřata (včetně slepic) dělená, čerstvá nebo chlazená
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1012106002 Krůtí maso dělené, čerstvé nebo chlazené
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1012107002 Kachny, husy a perličky dělené, čerstvé nebo chlazené
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024