Kód: 6650 Akronym: CZ-CPA_2015_U6 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie | 10121 | Drůbeží maso, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071110 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kuřata 83%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071130 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "kuřata 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071190 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, bez krku, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kuřata 65%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv."kuřat 83% a 70%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071310 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071320 | Půlky nebo čtvrtky kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071330 | Celá křídla kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071340 | Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071350 | Prsa a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071360 | Stehna a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071370 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072410 | Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "krůty 80%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072490 | Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a krku, bez běháků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "krůty 73%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "krůt 80%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072610 | Maso z krocanů a krůt, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072620 | Půlky nebo čtvrtky krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072630 | Celá křídla krocanů a krůt, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072640 | Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072650 | Prsa a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072660 | Spodní stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072670 | Stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená (kromě spodních stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072680 | Maso z krocanů a krůt, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074120 | Maso z kachen, oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kachny 85%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074130 | Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané "kachny 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074180 | Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kachny 63%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "kachen 85% a 70%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074410 | Maso z kachen, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074421 | Půlky nebo čtvrtky kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074431 | Celá křídla kachen, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074441 | Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074451 | Prsa a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074461 | Stehna a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074471 | „Kachní paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074481 | Maso z kachen, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "kachních palet") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075110 | Maso z hus, oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "husy 82%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075190 | Maso z hus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané "husy 75%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "hus 82%) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075410 | Maso z hus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075421 | Půlky nebo čtvrtky hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075431 | Celá křídla hus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075441 | Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075451 | Prsa a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075461 | Stehna a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075471 | „Husí paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075481 | Maso z hus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "husích palet") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076005 | Maso z perliček, nedělené, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076010 | Maso z perliček, dělené, vykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076021 | Půlky nebo čtvrtky perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076031 | Celá křídla perliček, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076041 | Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076051 | Prsa a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076061 | Stehna a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076081 | Maso z perliček, dělené, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich části) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1012101002 | Kuřata (včetně slepic) nedělená, čerstvá nebo chlazená |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1012102002 | Krocani a krůty nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1012103002 | Kachny, husy nebo perličky nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1012105002 | Kuřata (včetně slepic) dělená, čerstvá nebo chlazená |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1012106002 | Krůtí maso dělené, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1012107002 | Kachny, husy a perličky dělené, čerstvé nebo chlazené |