DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie

Kód: 6650 Akronym: CZ-CPA_2015_U6 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 101112 - Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031110 Vepřové maso z domácích prasat v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031190 Vepřové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031211 Vepřové kýty a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031219 Vepřové plece a kusy z nich, z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031290 Vepřové kýty, plece a kusy z nich, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě těch z domácích prasat)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031911 Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031913 Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031915 Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031955 Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031959 Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031990 Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011123002 Vepřové maso v jateční úpravě vcelku nebo půlky, čerstvé nebo chlazené (včetně čerstvého masa baleného se solí jako dočasným konzervačním přípravkem)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011125002 Vepřové maso výsekové - kýty, plece a jejich části s kostí, čerstvé nebo chlazené (včetně čerstvého masa baleného se solí jako dočasným konzervačním přípravkem)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011129002 Vepřové maso čerstvé nebo chlazené, ostatní, kromě masa vcelku, půlek,kýty, plece a jejich částí (včetně čerstvého masa baleného se solí jako dočasným konzervačním přípravkem)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 28.09.2024