Kód: 5695 Akronym: SITC_U5 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0582 | Ovoce a ořechy předběžně konzervované |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 08121000 | Třešně a višně, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nevhodné k přímému požívání |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 08129025 | Meruňky a pomeranče, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nevhodné k přímému požívání |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 08129030 | Papáje, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nevhodné k přímému požívání |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 08129040 | Borůvky (plody druhu Vaccinium myrtillus), prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nevhodné k přímému požívání |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 08129070 | Kvajávy, manga, mangostany, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaya a tropické ořechy (tj. kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy), prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nevhodné k přímému požívání |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 08129098 | Ovoce a ořechy, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nevhodné k přímému požívání (kromě třešní a višní, meruněk, pomerančů, papáji, borůvek (plodů druhu druhu Vaccinium myrtillus), kvajávy, manga, mangostanů, tamarindů, jablek kešú, liči, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahaye, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamové ořechů) |