DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka

Kód: 5695 Akronym: SITC_U5 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 02232 - Podmáslí, smetana, kefír, zkysané mléko s přísadou sladidel nebo ovoce

Vazby:
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina 0223 Jogurt, podmáslí, sedlé, zkysané ap. mléko a smetana
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039011 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039013 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039019 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 27 % hmotnostní, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039031 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039033 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039039 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 27 % hmotnostní, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039051 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039053 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039059 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, neobsahující přidaný cukr ani jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039061 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039063 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039069 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, ochucených, s přidaným ovocem, ořechy nebo kakaem a kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039071 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku <= 1,5 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039073 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku > 1,5 % hmotnostních, avšak <= 27 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039079 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě, o obsahu tuku tuku > 27 % hmotnostních, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039091 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku <= 3 % hmotnostní, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039093 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 3 % hmotnostní, avšak <= 6 % hmotnostních, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04039099 Podmáslí, kyselé mléko a smetana, kefír a jiné fermentované (kysané) nebo acidofilní mléko a smetana, o obsahu tuku > 6 % hmotnostních, též zahuštěné, ochucené, obsahující přidané ovoce, ořechy, kakao, též obsahující cukr nebo jiná sladidla (kromě těch v prášku, granulích nebo v jiné pevné formě a jogurtu)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 16.11.2024