DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka

Kód: 5695 Akronym: SITC_U5 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 01234 - Drůbeží odřezky a další vnitřnosti, čerstvé nebo chlazené

Vazby:
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina 0123 Maso, vnitřnosti drůbeže, čerstvé, chlazené, zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071310 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071320 Půlky nebo čtvrtky kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071330 Celá křídla kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071340 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071350 Prsa a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071360 Stehna a jejich části kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071370 Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071391 Jedlá játra z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071399 Jedlé droby z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, čerstvé nebo chlazené (kromě jater)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072610 Maso z krocanů a krůt, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072620 Půlky nebo čtvrtky krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072630 Celá křídla krocanů a krůt, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072640 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel krocanů a krůt, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072650 Prsa a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072660 Spodní stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072670 Stehna a jejich části krocanů a krůt, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená (kromě spodních stehen a jejich částí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072680 Maso z krocanů a krůt, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072691 Jedlá játra z krocanů a krůt, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02072699 Jedlé droby z krocanů a krůt, čerstvé nebo chlazené (kromě jater)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074410 Maso z kachen, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074421 Půlky nebo čtvrtky kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074431 Celá křídla kachen, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074441 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel kachen, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074451 Prsa a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074461 Stehna a jejich části kachen, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074471 „Kachní paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074481 Maso z kachen, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů, špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "kachních palet")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074491 Játra z kachen, jiná než tučná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02074499 Jedlé droby z kachen, čerstvé nebo chlazené (kromě jater)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075410 Maso z hus, dělené, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075421 Půlky nebo čtvrtky hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075431 Celá křídla hus, též bez špiček, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075441 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel hus, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075451 Prsa a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075461 Stehna a jejich části hus, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075471 „Husí paleta“, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075481 Maso z hus, dělené, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celých křídel, též bez špiček, hřbetů, krků, hřbetů s krky, biskupů a špiček křídel, prsou a stehen a jejich částí, "husích palet")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075491 Játra z hus, jiná než tučná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02075499 Jedlé droby z hus, čerstvé nebo chlazené (kromě jater)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076010 Maso z perliček, dělené, vykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076021 Půlky nebo čtvrtky perliček, nevykostěné, čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02076051 Prsa a jejich části perliček, nevykostěná, čerstvá, chlazená nebo zmrazená
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024