Kód: 5695 Akronym: SITC_U5 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina | 0123 | Maso, vnitřnosti drůbeže, čerstvé, chlazené, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071110 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kuřata 83%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071130 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "kuřata 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02071190 | Maso z kohoutů a slepic druhu Gallus domesticus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, bez krku, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kuřata 65%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv."kuřat 83% a 70%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072410 | Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, srdcem, játry a svalnatým žaludkem, zvané "krůty 80%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02072490 | Maso z krocanů a krůt, oškubané, vykuchané, bez hlavy a krku, bez běháků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "krůty 73%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "krůt 80%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074120 | Maso z kachen, oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "kachny 85%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074130 | Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané "kachny 70%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02074180 | Maso z kachen, oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané "kachny 63%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "kachen 85% a 70%") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075110 | Maso z hus, oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané "husy 82%", nedělené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02075190 | Maso z hus, oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané "husy 75%", nebo jinak předkládané, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "hus 82%) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02076005 | Maso z perliček, nedělené, čerstvé, chlazené nebo zmrazené |