DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina

Kód: 5694 Akronym: SITC_U4 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 0371 - Ryby, upravené nebo konzervované, j.n. kaviár

Vazby:
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 3 - Skupina 037 Ryby, korýši, měkkýši ap. upravení nebo konzervovaní j. n.
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 03711 Losos, celý nebo porcovaný (ne mletý)
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 03712 Sledi, sardinky a šproty, celé nebo porcované porcované (ne mleté)
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 03713 Tuňák, palamidy a a makrelovité ryby, celé nebo porcované (ne mleté)
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 03714 Makrely, celé nebo porcované (ne mleté)
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 03715 Ryby ostatní, celé nebo porcované (ne mleté)
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 03716 Ryby ostatní, upravené nebo konzervované, j. n.
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka 03717 Kaviár a kaviárové náhražky připravené z rybích jiker
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024