Kód: 5654 Akronym: HS_U4 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 2006 | Ovoce ořechy kůry slupky konzervované cukrem |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20060010 | Zázvor, konzervovaný cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20060031 | Třešně a višně, s obsahem cukru > 13 % hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20060035 | Kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaye, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20060038 | Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru > 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě třešní a višní, zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20060091 | Kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaye, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy, s obsahem cukru <= 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20060099 | Zelenina, ovoce, ořechy, ovocné kůry a slupky a jiné části rostlin, s obsahem cukru <= 13% hmotnostních, konzervované cukrem (máčením, glazováním nebo kandováním) (kromě zázvoru, kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů) |