DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka

Kód: 5654 Akronym: HS_U4 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 200190 - Zelenina,ovoce,ořechy aj konzerv.v octě ap

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2001 Zelenina ovoce ořechy aj části rostl upravené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019010 Čatní z manga, upravené konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019020 Plody rodu Capsicum, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě sladkých paprikových lusků)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019030 Kukuřice cukrová (Zea mays var. saccharata), upravená nebo konzervovaná v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019040 Jamy, batáty (sladké brambory) a podobné jedlé části rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019050 Houby, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019065 Olivy, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019070 Sladké papriky, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019092 Palmová jádra, tropické ovoce a ořechy (tj. kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaya, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy), upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20019097 Zelenina, ovoce, ořechy a jiné jedlé části rostlin, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě okurek salátových a okurek nakládaček, „Chutney“ z manga, plodů rodu Capsicum, jiných než sladkých paprikových lusků, kukuřice cukrové, jamů, batátů (sladkých brambor) a podobných jedlých částí rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, hub, oliv, palmových jader, sladkých paprik, kvajávy, manga, mangostanů, papáje, tamarindů, jablek kešú, liči, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahaya, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 16.11.2024