Kód: 5654 Akronym: HS_U4 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0406 | Sýry tvaroh |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069001 | Sýry k dalšímu zpracování (kromě čerstvých sýrů, včetně syrovátkového sýra, tvarohu, tavených sýrů, sýrů s modrou plísní a jiných sýrů obsahujících plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti a strouhaných nebo práškových sýrů) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069013 | Ementál (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069015 | Gruyère, Sbrinz (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069017 | Bergkäse, Appenzell (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069018 | Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d’Or a Tête de Moine (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069021 | Čedar (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069023 | Eidam (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069025 | Tilsit (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069029 | Kashkaval (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069032 | Feta (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069035 | Kefalo-Tyri (kromě strouhaného, práškoného a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069037 | Finlandia (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069039 | Jarlsberg (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069050 | Sýry ovčí nebo buvolí, v nádobách se slaným nálevem nebo ve vacích z ovčí nebo kozí kůže (kromě sýru Feta) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069061 | Grana Padano, Parmigiano Reggiano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069063 | Fiore Sardo, Pecorino, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069069 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069073 | Provolone, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069074 | Maasdam, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069075 | Asiago, Caciocavallo, Montasio, Ragusano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069076 | Danbo, Fontal, Fontina, Fynbo, Havarti, Maribo, Samsø, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069078 | Gouda, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069079 | Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin, Taleggio, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069081 | Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby, Monterey, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069082 | Camembert, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069084 | Brie, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069085 | Kefalograviera, Kasseri, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069086 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 %, avšak <= 52 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069089 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 52 %, avšak <= 62 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069092 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 62 %, avšak <= 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069093 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069099 | Sýry, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |