DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka

Kód: 5654 Akronym: HS_U4 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 020120 - Maso hovězí ost,čerstvé,chlazené,nevykostěné

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0201 Maso hovězí čerstvé chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012020 „Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012030 Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012050 Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012090 Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 16.11.2024