Kód: 5652 Akronym: HS_U2 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 1 - Třída | 03 | Živočišné, rostlinné nebo mikrobiální tuky a oleje a výrobky vzniklé jejich štěpením; upravené jedlé tuky; živočišné nebo rostlinné vosky |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1501 | Sádlo vepř tuk jiný vepřový drůbeží škvařený |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1502 | Lůj hovězí ovčí kozí syrový škvařený apod |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1503 | Stearin olej z vepř sádla oleostearin aj neup |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1504 | Tuky oleje frakce z ryb moř savců chem neupr |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1505 | Tuk z ovčí vlny a tukové látky z něj lanolin |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1506 | Tuky oleje ost živočišné frakce chem neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1507 | Olej sojový frakce i rafinovaný chem neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1508 | Olej arašídový frakce i rafinovaný chem neupr |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1509 | Olivový olej a jeho frakce, získané z plodů olivovníku výhradně mechanickými nebo jinými fyzickými postupy za podmínek, při nichž nedochází ke změně oleje, a které nebyly podrobeny žádnému jinému zpracování než praní, dekantaci, odstřeďování nebo filtraci, též rafinovaný, ale chemicky neupravený |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1510 | Ostatní oleje a jejich frakce, získané výhradně z oliv, též rafinované, avšak chemicky neupravené, a směsi těchto olejů nebo frakcí s oleji nebo frakcemi čísla 1509 |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1511 | Olej palmový frakce i rafinovaný chem neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1512 | Olej slunečnicový bavlníkový aj frakce neupr |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1513 | Olej kokosový babassový z jader palmových ap |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1514 | Olej řepkový hořčičný frakce chemicky neuprav |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1515 | Stálé rostlinné nebo mikrobiální tuky a oleje, včetně jojobového oleje, a jejich frakce, též rafinované, ale chemicky neupravené (kromě sojového, podzemnicového, olivového, palmového, slunečnicového, světlicového, bavlníkového a kokosového oleje, oleje z palmových jader a babassového, řepkového a hořčičného oleje) |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1516 | Živočišné, rostlinné nebo mikrobiální tuky a oleje a jejich frakce, částečně nebo zcela hydrogenované, interesterifikované, reesterifikované nebo elaidinizované, též rafinované, ale jinak neupravené |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1517 | Margarin směsi přípravky pokrm tuků olejů |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1518 | Tuky oleje živ rostl frakce chem upravené jn |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1520 | Glycerin voda glycerinová louh glycerinový |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1521 | Vosky rostlinné včelí a jiné hmyzí vorvanina |
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1522 | Degras zbytky po zpracování tuků vosků |